Diferencimi për analizat ndaj qytetarëve, i papranueshëm

369
Sigal

Nga Dr. Petrit Vargu

E drejta për diagnostikim dhe kurim është për cdo shqiptar.Shumë miq e dashamirës me telefonojnë duke më thënë që janë me temperaturë të lartë dhe duan të bëjnë tamponin ,por 127 nuk shkon.Më shkon mendja për shumë gjëra të trishta,por për momentin dua ti lë menjëanë.Nese nuk keni lekë ,thuajeni!Por mos e mbuloni me propagandë.Te paktën pajisini farmacitë ose mjekët e familjes me tampon dhe kundrejt një pagese le të shkojne e ti bëjnë në familjet që e kërkojnë.Kjo është një nder format kryesore që do ndihmojë në frenimin e epidemisë.Përndryshe,mbas 10 ditësh nuk ka propagandë që ju bën fajde. Përqafime nga larg….nga i politizuari Petrit Vargu