Avni Ponari, Presidenti i SIGAL: Prania e skemave private, një jetë më e mirë

    219

    Vij nga një takim me ministrin e  Mirëqenies Sociale dhe Rinisë dhe mesa kuptova ky takim është fillimi i një skeme të re të sigurimeve shoqërore. Kompania SIGAL është një nga kompanitë më të mëdha në Europën Qendrore dhe atë Lindore, prezente në 24 shtete, 150 vjet eksperiencë dhe vlerësuar me “A” nga “Standard & Poor’s”. Kompania SIGAL është lider në tregun shqiptar me mbi 30 % të sigurimeve dhe me fondin e pensionit 41,82 % të tregut. Unë jam këtu për të thënë se prania e këtyre skemave private garanton një jetë më të mirë, mjafton që një duhanpirës të mos pijë një paketë në ditë, apo dashamirësit e pijes të mos pinë një gotë në ditë dhe për 10 vjet sigurime në kompaninë tonë, ata marrin një pension gati 500 euro.