“21 Dhjetori” i mbushur me njerëz, pa masa mbrojtëse (VIDEO)

436
Sigal

Thirrjet për izolim dhe vetëkarantinim po bien në vesh të shurdhët. Dhjetëra qytetarë mbushin çdo ditë trotuaret. Në pamjet që po shikoni të transmetuar në “Report tv”, shihet se si kryqëzimi i njohur si “21 Dhjetori” është i mbushur plot me njerëz dhe lëvizjet e makinave i ngjajnë një dite të zakonshme. Gjë që nuk ka aspak lidhje me izolimin që thuhet prej ditësh se po bëhet në Shqipëri.