Sazet e Rilindjes

496
Sigal

Qëndrimet e drejtuesve të Partisë Socialiste dhe kryeministrit Edi Rama për zgjedhje moniste edhe pse janë më të rrezikshmet për vendin, në rrjetet sociale komentohen me humor dhe satirë.
E tillë është dhe kjo foto e Taulant Ballës dhe Elisa Spiropalit me diçiturën “Vazhdon me sukses fushata e votimeve”.