Edmond Panariti: Ky është buxheti i falimentit të Bujqësisë dhe fshatit që po diskutohet sot në komision parlamentar

220

Ish Ministri i Bujqesise ne nje status ne rrjetin social Facebook  eshte shprehur se Bujqesia Shqiptare po falimenton.

Ja statusi i plote…

Falimentimi i shpejte i dhimbshëm, i fermes dhe i Bujqesise shqiptare ! Ky eshte buxheti i falimentit te Bujqesise dhe fshatit qe po diskutohet sot ne komision parlamentar !….Shihni me poshtë.. Ne i japim Fermes dhe fermerit 17 euro per hektar, ndersa Kosova i jep 120 euro per hektar, Maqedonia e Veriut 220 euro per hektar.. Bashkimi Evropian, 450 euro per hektar. Ne raport me kontributin e saj ne prodhimin e brendshëm, Bujqesia e Shqipërisë merr 0,9% te parave, Kosova 8% dhe Maqedonia e Veriut 11%… Katastrofë e shpejte e dhimbshme dhe e sigurte!!