Sulejman Abazi: Sazani ishulli që kishte 2840 qendra zjarri

1017
Sigal

INTERVISTA/ Flet Koloneli Sulejman Abazi, ish-Komandant i Ishullit të Sazanit:Efektivi i kohës së luft♪7s shkonte deri në 2.7800 vetë

 Pas shumë debatesh më së fundi pranoi të zhvillonim këtë intervistë. Tregimet e tij për 6 vjet në këtë ishull fortesë janë të pabesueshme. Për ‘të ka disa të dhëna specifike në detyrën e tij. Ai mbetet Komandanti më i ri i ishullit, pasi shkoi aty në moshën 33 vjeç. Shkoi me këtë detyrë në 3 korrik 1986 dhe u largua nga kjo detyrë më 3 korrik 1992. Në tërë bisedën e tij ai thotë me plot bindje se ishulli i Sazanit ishte ia papushtueshëm.

Kur keni shkuar Komandant i ishullit të Sazanit? 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf