Tjetër qiellgërvishtës në Dubai, do të kushtojë 1 miliard dollarë

288

Dubai synon sërish të ngjitet më lart në qiell dhe ka planifikuar të ndërtojë kullën më të lartë në botë, që do ta lërë në fend të dytë, kullën e vetë Burj Khalifa.

Kulla edhe më e lartë do të ketë ballkonë rrotullues dhe panorama drithëruese, frymëzuar nga miti i kopshteve të varura të Babilonisë, shkruan Mapo. Kostoja e saj do t’i kalojë 1 miliardë dollarët.