Sulme ajrore amerikane kundër militanëtve

377
Shtetet e Bashkuara dhe aleatët i kanë ndërmarrë 31 sulme ajrore kundër caqeve të militantëve të Shtetit Islamik në Irak dhe në Siri, ka njoftuar mbrëmë ushtria amerikane.
Njëherësh, autoritetet e Jemenit kanë njoftuar se nga një sulm me aeroplan pa ekuipazh, që mendohet se ishte aeroplan amerikan, janë vrarë katër pjesëtarë të al-Kaidës, që udhëtonin me veturë në Jemen. Ky sulm ajror është kryer dje në Mukalla, që është kryeqytet i provincës lindore Hamramavt, ku dega e al-Kaidës në Jemen, që konsiderohet më e rrezikshmja, më herët këtë vit e kishte marrë kontrollin.
Sigal