Sigal

Një i ri shqiptar vetëm 27-vjeç u largua para një muaji nga Shqipëria drejt Anglisë në kërkim të një jete më të mirë, por kjo nuk shkoi siç e kishte menduar.

Një ditë më parë, Franci Çoku nga Divjaka teksa po kthehej nga puna pikaset nga policia britanike dhe në tentativë për t’i shpëtuar arrestimit, i riu pësoi atak kardiak duke humbur jetën në një moshë fare të re.

Ai kishte lënë Shqipërinë për të vijuar profesionin e berberit në një shtet si Anglia, por ky rrugëtim përfundoi në fatalitet për të riun shqiptar.

35409106 1545071634795390 R

Ajo  që po konsiderohet si problemi më i madh në këto momente është fakti i kthimit të trupit të 27-vjeçarit në vendlindje, por për ta bërë këtë duhet të sigurohet më parë një shumë e konsiderueshme financiare.