SHBA/ Raporti, ky është shteti më i mirë për të jetuar

299

Washington listoi shtetet më të mira për të jetuar në Amerikë. Sipas raportit të ri, Washington është vlerësuar si numri një që kur U.S News dhe World Report filluan të ndërtonin listën vjetore 3 vite më parë.
“Kjo konfirmon atë që ne në Washington kemi ditur gjithmonë, që shteti ynë është i mirë për biznes, punësime dhe investitorë, çiftëzuar këtu me bukuri natyrale dhe njerëz kreativë.”-tha guvernatori i Washington, Jay Inslee.

 

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

U.S News dhe World Report vlerësuan të gjithë 50 shtetet me kritere të ndryshme përfshirë edukimin, kujdesin shëndetësor, infrastrukturën dhe ekonominë lokale.
Kërkuesit përdoren me dhjetëra dhe mijëra të dhëna për të arritur konluzionet e tyre.