Serbia hakmerret, anullon vizitat zyrtare në Francë

406
Qeveria serbe i ka dhënë urdhër të gjithë zyrtarëve qeveritarë, punonjësve në ministri, si dhe drejtorëve të kompanive publike që të anullojnë vizitat e planifikuara në Francë për më shumë se tre muaj.

Për tre muajt e ardhshëm Serbia nuk do të ketë asnjë vizitë dhe asnjë aktivitet në këtë vend, shkuajnë mediat.

Ky vendim është marrë pas vendimit të Gjykatës së Apelit në Francë që refuzoi kërkesën e Serbisë për ekstradimin e ish-komandantit të UÇK-së Ramush Haradinaj.
Sigal