Pengmarrje e armatosur në një kishë në Francë

357
Dy persona të armatosur me thika në Francë kanë marrë peng në një ngjarje të minutave të fundit dy murgesha, një prift dhe disa besimtarë në kishën e St Ettiene Du Rouvray në Normandi në veri të Francës. Sipas radios Rtl ka të plagosur. France Tv informon për dy të ç’ekuilibruar, por nuk janë akoma të qarta shkaqet e kësaj pengmarrje. Ndërkohë që në një informacion të fundit mësohet se policia franceze ka ekzekutuar dy pengmarrësit.
Sigal