Numërohen mbi 10 për qind të votave, PAN të parët dhe LDK e dyta

420
Janë numëruar 258 kuti të votimit, apo mbi 10 për qind të votave nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ).

Me mbi 10 për qind të votave të numëruara, prin koalicioni PDK-AAK-NISMA me 36,33% për qind, ndërsa e dyta është LDK-AKR me 22,08% për qind.
Derisa Vetëvendosje ka 18,12% për qind të votave të fituara.
Sigal