Një ‘smile’ e madhe shfaqet në pyllin në Amerikë çdo vjeshtë

100
Sigal

Rreth dhjetë vjet më parë, në shtetin amerikan të Oregonit, disa pemë larshi u mbollën në një pyll bredhi të quajtur Douglas. Tani, një buzëqeshje e madhe, portokalli shfaqet atje çdo vjeshtë.

“Smiley është pothuajse i padukshëm gjatë pranverës dhe verës, por duket shkëlqyeshëm në vjeshtë”, raportojnë mediat lokale.

Ajo ndodhet në tokën e kompanisë “Hampton Lumber”, zëdhënësja e së cilës Kristin Ramsusen deklaroi se ideja ishte në bashkëpronësi të bashkëpronarit të kompanisë dhe menaxherit të saj të atëhershëm në vitin 2011.

Sipas saj, ata të dy organizuan mbjelljen e pemëve të larshit atë vit, gjatë së cilës u përdor një litar për të bërë një rreth, si dhe sytë dhe gojën.

Diametri i buzëqeshjes është rreth 90 metra i gjatë.