Sigal

Pesë persona të një bande në shkretëtirën e New Mexicos janë arrestuar nga FBI pasi një gjyqtar mori kërcënime me vdekje për dhënien e lirimit me kusht. Dy burra dhe tre gra, banorë në një vend ku u gjetën 11 fëmijë të uritur dhe mbetjet e varrosura të një foshnjeje, po përballen me akuza konspiracioni. Akuzat për abuzimin e fëmijëve kundër të pestëve u hodhën poshtë pas një afati prej 10 ditësh për një seancë të humbur nga prokurorët. Tani ata do të mbeten në paraburgim përpara një seance dëgjimi në gjykatën federale të martën.

“Akuzat përfshijnë posedimin e paligjshëm të armëve nga një emigrant ilegal, i cili ka një dënim maksimal prej 10 vitesh burg përfshirë ndihmën dhe inkurajimin në kryerjen e një vepre penale”, u shpreh FBI në një deklaratë të premten.
I akuzuari kishte qenë nën vëzhgimin e FBI-së që prej muajit maj, sipas shefit të qarkut Taos Jerry Hogrefe