Në Rusi, prezantohet një ilaç për luftën kundër koronavirusit

162

Agjensia Federale e Biomjekësisë ka prezantuar një ilaçpër trajtimin e infeksionit koronavirus bazuar në medikamentin antimalarik të ilaçeve.Qendra e Kërkimit dhe Prodhimit “Pharmzashchita” (Agjensia Federale e Biomjekësisë)ka zhvilluar skemen e sherimit nga kjo pandemi, duke marrë parasysh përvojën kineze dhe franceze.

Intervista.al

Pergatiti: Blerina Mahmutaj