Metodë e pazakontë, kush vaksinohet kundër COVID, hyn në shorte për të fituar lopë dhe pula

180
Sigal

Në Tailandë dhe Hong Kong autoritetet vendase ofrojnë pula, lopë dhe apartamente, nëpërmjet një shorteu, për të gjithë qytetarët që pranojnë të marrin vaksinën anti-Covid.

Sipas mediave të huaja, duket se kjo iniciativë e qeverisë ka dhënë virtyte, pasi ka rezultuar se 50% e banorëve të zonës janë regjistruan në qendrat shëndetësore, për tu vaksinuar kundër Covdi-19.
“Është dhurata më e bukur që kam marrë ndonjëherë”, thotë banori 65 vjeçar, Inkham Tongham, kur fitoi një lopë prej 320 dollarësh, menjëherë pasi u vaksinua kundër Covid-19.