Marka kozmetike prezanton rregullin e ri “pa prekje” për klientët

408
Sigal

Ju duhet të lani duart dhe të mbuloni gojën kur kolliteni, por mund të ketë shqetësime të tjera higjenike që duhet të merrni parasysh kur bëhet fjalë për ndalimin e përhapjes së koronavirusit. Sipas Metro uk, marka e njohur e kozmetikës “MAC” në Mbretërinë e Bashkuar është e shqetësuar për përhapjen e mikrobeve përmes mostrave dhe demonstrimeve, kështu që dje ata futën një politikë të rreptë ‘pa prekje’ në të gjitha dyqanet në Mbretërinë e Bashkuar.

Artistëve të kozmetikës që punojnë në sportelet e markës u është thënë që tani të lënë furçat në dollapët e tyre dhe nuk do të jenë në gjendje të tregojnë për çdo klient se si do të duket përbërja në fytyrën e tyre.

Aplikatorë të disponueshëm do të sigurohen që klientët të provojnë gjërat vetë, por këto duhet të hidhen menjëherë pas përdorimit. Mund të përdorni vetëm aplikues të papërdorur më parë dhe këto duhet të përdoren vetëm nga klienti. Ky rregull i ndërmarrë nga marka e njohur kozmetike duhet të praktikohet nga të gjitha kompanitë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.