Kur dita e dasmës është një katastrofë, nusja braktiset në altar, dhëndri thotë ”JO”

360
Një sërë pengesash dhe ngjarjesh të papritura kanë bërë që një nuse të arrijë me vonesë në ceremoninë e saj martesore. Kështu bashkëshorti i saj i ardhshëm i ka dhënë duart duke e braktisur në altar.
Dita e dasmës e cila duhej të ishte më e bukura për Nichola Tuohy nga Britania e Madhe u kthye në ditën më të tmerrshme. 38-vjecarja, e cila ka tre fëmijë ditën e dasmës i ndodhën shumë të papritura.
Asaj iu prish makina, shoqëruesja iu sëmur dhe kështu arriti me vonëse para altarin. Dhe në momentin që bashkëshorti i saj i ardhshëm duhet ta pranonte për grua ai tha “Jo”.

Jeta e tyre e mëprshme
Bashkëmoshatari i saj Darren i kishte kërkuar të martoheshin në viitn 2014 por Nichola e kishte refuzuar. Më pas historia e tyre vazddoi dhe ata nisën të bashkëjetonin duke lindur edhe 3 fëmijë.
17 muaj më parë Darren i kërkon sërish të martohen dhe këtë herë 38-vjecarja kishte pranuar. Kështu ata nisën përgatitjet për dasmën e cila duhej të zhvillohej më 9 korrik të vitit të kaluar. Shpënzimet e dasmën kapnin shofrën e 12 mijë paund.
Pasi i tha “Jo” para altarit çifti u nda përfudimisht disa muaj më vonë. ‘në qoftë së dasma jonë nuk do të prishej atë ditë se do të ishim akoma bashkë”- ka thënë Darren për The Sun.