Kryebashkiaku i Minneapolis ulet në gjunjë para arkivolit të George Floyd dhe shpërthen në lot

55

George Floyd po nderohet në Minneapolis të SHBA me një memorial. Afro-amerikani, i cili u vra nga një polic i bardhë, ka shkaktuar protesta dhe solidarizim për luftën kundër dhūnës dhe racizmit.

Ka rënë në sy gjesti i kryebashkiakut të Minneapolis, Jacob Frey i cili u ul në gjunjë dhe qau para arkivolit të George Floyd.