Kapen 3 gomone me klandestinë në Egje, pjesë e operacionit edhe anija shqiptare ‘Oriku’

672
Tre operacione janë ndërmarrë sot në detin Egje, ku janë evidentuar 3 gomone. Mësohet se pjesë e operacionit ka qenë anija ‘Oriku’, ndërsa gomonet po lundronin në ujërat greke dhe turke.
Raportohet se operacioni për mjetin e lundrimit të parë, brenda të cilit kishte 50 klandestinë, irakenë, iranianë dhe afganë, u krye nga anija shqiptare.

Ndërkohë, pjesë e aksionit të dytë ishte anija ‘Frontex’, në të cilën kishte 53 persona, nga të cilët 16 fëmijë dhe 13 gra.
Sigal