Italia regjistron minimumin historik të infeksioneve të reja, ja sa fatalitete ishin në 24 oret e fundit

49

Minimum historik i infeksioneve të reja që nga bllokimi kur, nga 875 raste ditën e djeshme sot janë regjistruar 675 infeksionet e reja, raporton gazeta italiane ”La Stampa”.

”Edhe numri i viktimave ka shënuar rënie, nga 153 ditën e djeshme në 145 ditën e sotme”, sipas raportimit të Mbrojtjes Civile Italiane.

Po ashtu janë regjistruar 89 të shtruar më pak në repartet e zakonshme Covid dhe 13 të tjera në njësitë e kujdesit intensiv.

Koronavirusi në Itali:

Koronavirusi në botë:

Koronavirusi sipas shteteve: