Itali/ Bie 25 cm borë në pikë të verës

345
Sigal

Reshje dëbore me trashësi 25 centimetra kanë mbuluar rajonin që ndodhet në veri të Italisë, në kufi me Zvicrën në një lartësi mbidetare 2 mijë e 757 metra. Mediat e huaja kanë raportuar disa foto ku shihet mjaft qartë se bora ka mbuluar rrugët dhe se makinat nuk kanë mundësi të lëvizin.

Një gjë e tillë po cilësohet si a pazakontë, pasi nuk ka ndodhur asnjëherë më parë që në fillim të gushtit të bjerë borë.