Sigal

Ata kishin kryer një vjedhje duke hyrë në një banesë në Faleria gjatë natës. Janë dy hajdutë me origjinë shqiptare dhe tjetri rumune, të moshës 35 – 40vjeç.

Pas ankesës për vjedhje të paraqitur nga pronarët e banesës me qira, karabinierët e stacionit Faleria kanë filluar hetime të gjera, gjë që çoi në identifikimin e dy vjedhësve, të cilët dje u gjurmuan në Romë dhe u arrestuan dhe u thyen në burgun e Rebibbia-s.