Iphone, Ipad dhe kompjuterët Mac rrezikohen të sulmohen nga hakerët

447
Përfaqësuesit e kompanisë Apple, kanë bërë të ditur se të gjithë Iphones, iPads dhe kompjuterat Mac, janë prekur nga dy gabime të mëdha të cilët rrezikojnë të dhënat.
Këtë javë, kompania është duke të bërë të pamundurën për të rregulluar gabimet e Meltdown dhe Specter, që mund t’i lejojnë hakerëve të vjedhin të dhënat.
Apple thotë se kishte lëshuar tashmë disa pjesë, por nuk ka dëshmi se kjo dobësi është zbuluar.
Sigal