Hoteli në Halkidiki filmon klientët në momente intime, pronari: I regjistroja për përdorim personal

84
Sigal

Një çift që qëndronte në një hotel në fshatin Kassandra në Halkidiki raportoi se gjetën një kamerë të fshehtë vëzhgimi në dhomën e tyre që regjistronte momentet e tyre private.

Ankesa është bërë më 30 shtator dhe ka të bëjë me pronarin e banesës, ndërsa është dorëzuar edhe shkresa e lëndës për vazhdimin e hetimeve paraprake.

Çifti ka vënë re kamerën e fshehtë në prizë më 29 shtator dhe të nesërmen ka denoncuar pronarin në Polici, në mënyrë që të vijojë procesi i vetëkontrollit.

Në një hetim të kryer nga autoritetet, u zbulua se të paktën dhjetë çifte të tjera ishin regjistruar vetëm në këtë dhomë, ndërsa kamerat ishin në të gjitha dhomat e akomodimit.

Pronari është gjetur në zonën e Halkidikit dhe më pas ka dhënë një deklaratë në policinë e Kasandrës dhe më pas është liruar.

Gjithashtu, pronari hotelit ka theksuar në dëshminë e tij se po regjistronte momentet private të qiramarrësve për përdorim personal.

Hetimi i këtij rasti është duke vazhduar nga autoritetet përkatëse.