Hahn: Shqipëria ka bërë progres në reformën në drejtësi

205

Gjatë fjalës së tij në takimin me zyrtarë politike të vendeve të rajonit, komisioneri i BE Johanes Hahn tha se Shqipëria ka bërë progres në implementimin e reformës në drejtësi.

Ndërkohë sa i përket dialogut Kosovë-Serbi, Hahn tha se BE kërkon një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë.

Në takimin me zyrtarë të rajonit, marrin pjesë Hahn, McAllister, Kukan, Fajon, Fleckenstein.