Sekretari i Shtetit: Mirëpres marrëveshjen për Reformën Zgjedhore, do forcojë demokracinë në Shqipëri

327
Secretary of State Mike Pompeo speaks at the Commonwealth Club in San Francisco, Monday, Jan. 13, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu)
Sigal

Sekretari i Shtetit, Mike Pompeo, reagoi sot në një konferencë për shtyp në lidhje me arritjen e një marrëveshje për Reformën Zgjedhore në Shqipëri.

Ai tha se mirëpret marrëveshjen, për të cilën tha se do të forcojë demokracinë në Shqipëri.

“Mirëpres marrëveshjen ndërpartiake në Shqipëri për Reformën Zgjedhore, e cila do të forcojë demokracinë e saj dhe të do forcojë edhe të ardhmen evropiane të Shqipërisë. Ne inkurajojmë të gjitha palët që ta kodifikojnë këtë marrëveshje”, tha Pompeo.