Gjen pitonët duke u përleshur në banjë

571
Mamaja e një fëmije nuk mund ta besonte atë që ajo pa kur hyri në banjën e saj, duke gjetur dy pitonë që po ziheshin midis tyre. Gjarpërinjtë kishin rënë nga çatia e drejt në dushin e saj.
Petrina Murphy kapi momentin e ankthit në kamera, dhe pamjet e tmerrshme tregojnë dy gjarpërinjtë e mëdhenj që luftojnë për dominimin në dyshemenë e banjës.
Por në vend të panikut, 41-vjeçarja filmoi zvarranikët dhe më pas i nxorri jashtë me lehtësi.
Petrina nga Byfield, Queensland, tha: “I pashë ato të ngatërruar rreth njëri-tjetrit përmes dritares, kështu që mora fshesën dhe i nxora ata jashtë”.
Sigal