Fotot fantastike të pelegrinazhit në Mekë

495
Sigal

Këto foto fantastike tregojnë 2 milionë pelegrinët që ngjiten në malin Arafat për pjesën e fundit të pelegrinazhit vjetor të Haxhit.

Mijëra çadra u shpërndanë për besimtarët ndërsa pelegrinët mund të shihen teksa ngjiten në qytetin e shenjtë të Mekes për të Besimtarët mbajnë çadra në duar.

Haxhi është një ndër pesë shtyllat e Islamit që çdo musliman kërkohet të plotësojë të paktën një herë në jetën e tij nëse janë mjaft të shëndetshëm dhe kanë mjetet për ta bërë këtë.