E vërteta në lidhje me UFO-t / Çfarë kërkoi Trump në projektligjin e fundit

264
Sigal

Në 28 Dhjetor, Presidenti Donald Trump nënshkroi një ligj të madh për shpenzimet që ndan 1.4 trilion dollarë në fonde federale për vitin fiskal 2021. Projekt-ligji mbulon shumë çështje, por një në veçanti që ka tërhequr vëmendjen e disa mediave është tema e fenomenit ajror të paidentifikuar, i njohur gjithashtu si UFO ose UAP. Ky projektligj i madh shpenzimesh gjithashtu përmban Ligjin e Autorizimit të Inteligjencës, i cili përshkruan kërkesat klandestine të raportimit në kongres. Në botën e “buxhetit të zi”, shumë prej këtyre programeve kanë qenë, dhe ndoshta akoma janë, plotësisht të përjashtuara nga raportimi i kërkesave në Kongres. Ka zhvillime në këtë botë në të cilat as një president i Shteteve të Bashkuara nuk ka qasje.

Unë jam duke folur për Programet e Hyrjes Speciale (SAP). Nga këto ne kemi PSA të papranuar dhe të hequr dorë. Këto programe nuk ekzistojnë publikisht, por ekzistojnë vërtet. Ato njihen më mirë si ‘ programe të thella të zeza ’. Një raport i Senatit Amerikan të 1997 i përshkroi ata si “ aq të ndjeshëm sa përjashtohen nga kërkesat standarde të raportimit në Kongres ”. (burimi)

Projektligji thotë se agjencitë e inteligjencës duhet të adresojnë “objektet e vëzhguara ajrore që nuk janë identifikuar dhe të përfshijnë një ” analizë të hollësishme të të dhënave të fenomeneve të paidentifikuara të mbledhura nga: një inteligjencë gjeohapësinore, b. inteligjencë e sinjaveleve; c inteligjenca njerëzore; dhe d. inteligjencën matëse. ”

Raporti i kërkuar brenda 180 ditëve duhet të përmbajë gjithashtu “[një] analizë të hollësishme të të dhënave të FBI-së, e cila ishte nxjerrë nga hetimet e ndërhyrjeve të të dhënave të pa identifikuara të fenomeneve ajrore mbi hapësirën ajrore të kufizuar të Shteteve të Bashkuara … dhe një vlerësim nëse kjo veprimtari e dukurive ajrore të paidentifikuara mund të t’i atribuohen një ose më shumë kundërshtarëve të huaj “.

Chris Mellon, ish-ndihmës sekretar i Mbrojtjes për inteligjencën, i tha The Debrief se “Ligji i Autorizimit të Inteligjencës së sapo miratuar përfshin gjuhën e raportit të Komitetit të Inteligjencës së Senatit duke kërkuar një raport të paklasifikuar, të të gjitha burimeve mbi fenomenin UAP. Kjo u arrit në Deklaratën e Përbashkët Shpjeguese që shoqëron projekt-ligjin. Si pasojë, tani është e drejtë të thuhet se kërkesa për një raport të paklasifikuar mbi fenomenin UAP gëzon mbështetjen e të dy palëve në të dy Dhomat e Kongresit, “tha Mellon, i cili është gjithashtu një ish-drejtor i stafit të Komitetit të Inteligjencës së Senatit.

Implikimet e UFO / fenomenit Jashtëtokësor janë të mëdha. Ato përfaqësojnë një ndryshim të madh të paradigmës, ndoshta më i madhi në historinë njerëzore. Nuk lë asnjë aspekt të njerëzimit të paprekur dhe na detyron të bëjmë pyetje më të thella për veten dhe kuptimin tonë për natyrën e vërtetë të realitetit.

Historia, shkenca, teknologjia, arsimi, mjekësia, ekonomia, një njohje dhe studim i duhur i metafizikës, shkencës jo materiale dhe vetëdijes njerëzore do të ndryshojë përgjithmonë. Gjëja më e madhe është të shohim mënyrën se si jetojmë këtu në Tokë dhe të pyesim veten pse jetojmë ashtu si jetojmë kur nuk duhet të jetë kështu. Pse i japim kaq shumë vlerë një copë letre që përcakton se çfarë jemi në gjendje të bëjmë dhe të arrijmë?

Ne kemi potencial të pakufizuar për të krijuar një përvojë njerëzore ku e gjithë jeta në planet, duke përfshirë edhe vetë planetin, mund të lulëzojë. Ne tashmë i kemi zgjidhjet. Zgjidhjet nuk janë ato që na ndalojnë, vetëdija njerëzore është – mënyra se si ne mendojmë, lidhemi etj. Për shembull, përparimet teknologjike janë në dispozicion për të zgjidhur shumë nevoja kryesore brenda shoqërisë, por ato janë shumë prishëse për sistemet tona aktuale ose vetëdijen që qëndron pas këtyre përparimeve përdoren për mjete më autoritare – jo për qëndrueshmëri njerëzore. Për momentin, ne jemi ende të dominuar nga dhe veprojmë nga egoja, lakmia, mungesa, frika dhe vullneti për pushtet. Një zhvendosje në vetëdije do të thotë që ne veprojmë nga një vend tjetër, ndoshta nga lidhja, bollëku, dashuria, paqja, bashkëpunimi, mirëkuptimi, ndjeshmëria, shërbimi ndaj të tjerëve etj. Çuditërisht, të gjitha fjalët që kanë nënkuptuar lëvizjen ‘epoka e re’, që ndonjëherë mund ta bëjë të vështirë marrjen seriozisht të këtyre diskutimeve.