Apple pritet të rrisë madhësinë e ekranit të iPhone 8 në 5.8 inç

311
Të dhëna të reja nga MacRumors dhe të verifikuara nga BGR, kanë zbuluar se Apple do t’i japë iPhone 8 rezolucionin më të lartë se sa paraardhësit të tij iPhone 7..
Në fakt, të dhënat nga të dyja këto burime sugjerojnë se iPhone 8 do të ketë rezolucion 2800 x 1342 piksel. Ky është një ndryshim dramatik nga iPhone 7 Plus i cili ka rezolucion 1080 x 1920 piksel.

MacRumors ka skanuar në rrjetin e tyre pajisje nga rangu i adresave IP të Apple ku ka vërejtur edhe një sistem operativ të panjohur që duket të jetë iOS 11.
Sigal