Angli/ Shiu hap një gropë gjigante në rrugë, me thellësi prej 10 metrash

473
Një gropë e madhe dhe e çuditshme. Për shkak të shirave të fortë dhe të rrëmbyeshëm, gjatë natës në një zonë rezidenciale të Saint Albans në Angli, është hapur një krater i madh me diametër prej 25 metrash dhe një thellësi prej 10 metrash. Autoritetet e St.Albans, kanë bllokuar çlirimin e gazit dhe të elektricitetit dhe një skuadër teknikësh kanë individualizuar shkakun e hapjes së gropës për shkak të shirave të fortë dhe të fuqishëm.
Sigal