Zhduket një avion pasagjerë në Indonezi

396
Një aeroplan pasagjerësh është raportuar i zhdukur në Indonezi. Avioni po mbante 10 pasagjerë në bord, përfshi edhe 10 fëmijë, raporton Asocciated Press. 7 pasagjerë dhe tre anëtaë të stafit po fluturonin përgjatë Sulaëesit jugor, kur humbën kontaktin me radio vetëm 30 minuta përpara se të ateronin në provincën e kryeqytetit të Makassarit.
Zëdhënësi i Ministrisë së Transportit, Julius Brata ka konfirmuar se një ekip kërkim-shpëtimi është vënë në shërbim të zgjidhjes së këtij misteri, që është pronë e aviokompanisë “Aviastar Mandiri.” Kompania që është e lokalizuar në Xhakarta, është themeluar në vitin 2000, dhe kishte nisur punën si një shërbim helikopterësh, e më pas ishte zgjeruar si kompani që vë në shërbim avionë të vogël.
Sigal