Adoleshentja kërcënohet me vrasje në Fb, babai nxjerr shpërblimin: 2000 franga kush ma gjen kriminelin!

695
Sigal

Një baba në Zvicër, në St. Gallen ofroi një shpërblim prej 2000 frangash për personin që ta informonte se kush ishte i panjohuri, që e kërcënoi në internet vajzën e tij 18-vjeçare.

Kjo çështja tashmë ka shkuar në gjykatë dhe një shok i klasës së vajzës u lirua në mungesë të provave, pasi mbi të mbinin mbi shumë dyshime.

18-vjeçare u kërcënua në fb nga nëj adresë e panjohur se atë do ta vrisnin dhe familjen e saj do ta shkatërronin, Policia e gjurmoi adresën IP prej nga ishte nisur kërcënimi dhe doli se ishte e një shoku të klasë së saj.

Tani, babai i vajzës, ka afruar shpërblimin, me qëllim të mbledhë më shumë prova që të çojnë në arrestimin dhe dënimin e autorit.