Av. Altin Goxhaj: Sot janë përdorur jo vetëm gaz helmues neuroparalizues CS por edhe lloje edhe më të tmerrshme si CN dhe CR!!!

663
Sigal

NË VETËM NJË FOTO ME KËTË FËMI DALLOHEN QARTË 5 GRANATA ME GAZ HELMUES!!!
Raportohet se sot janë përdorur jo vetëm gaz helmues neuroparalizues CS por edhe lloje edhe më të tmerrshme si CN dhe CR!!!

Nga Avokati Altin Goxhaj​
Janë granata serbe apo ruse, me gaz neuroparalizues CS apo i shtuar sot me CN dhe CR, prej 16 Shkurtit askush nga PD nuk e bëri një gjys përpjekje me e çu për analiza në ndonjë laborator jashtë Shqipërisë ndërkohë sot u helmua Tirana edhe për shkak të drejtimit të erës nga Tregu Elektrik e deri Qyteti Studenti, nga Bulevardi e deri te Sheshi Skënderbej, nga Avni Rustemi e deri Ali Demi!!!

Por sot ekspertë kanë dëshmuar se kemi përshkallëzim nga gazi helmues CS te Gazi Helmues CN dhe CR i cili përdoret vetëm për sulme forcash speciale në raste pengmarrjesh!

Fëmijë, foshnje në karroca, gra shtatzëna, të moshuar dhe të sëmurë me zemër apo sëmundje aspiratore sot u goditën rëndë diikush edhe për pasoja vdekjeprurëse në të ardhmen (natyrisht vdekja nuk ndodh përnjëherë dhe ndodh vetëm te një përqindje e vogël). Video live në Pedonale tregon se si gra dhe fëmijë u goditën pa pritur nga gazi helmues ku ndodheshin rastësish!

Sipas Instituti të Shëndetit Kombëtar në SHBA 9% e të prekurve kanë pasoja të rënda që shfaqen deri në vdekje (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5649076/) e kemi raportuar këtu me të dhëna të sakta!!!

Sipas Mjekut specialist Pneoumolog Ardian Jorgjit, gazi i përdorur nga policia dhe garda është pjesë e familjes së lëndëve helmuese dhe është i ndaluar të përdoret edhe në luftra. “Është në familjen e lëndëve helmuese. Dikur përdoreshin në luftra dhe janë ndaluar të përdoren me konventa ndërkombëtare. Qëllimi i tyre është të bëjë viktimën, në rastin konkret masën, inaktive, të pafuqishme”, tha ai. Ardian Jorgji thekson se “çdo preson reagon në mënyrë të ndryshme, nga individi në individ, dhe pasojat mund të jenë nga irritimi i lëkurës deri në vdekje.” (https://www.facebook.com/AntiSorosTV/videos/249228409359656)

Gazi CS, CN dhe CR është një pluhur aq i holle sa të futet në mushkëri, lëkurë, sy, gjëndrat mukoze dhe në varësi të organizmit shfaq pasoja të tmerrshme!

Për shkak të tradhëtisë së Lul Sorosit dhe Opozitës ndaj popullit, ne kemi filluar të përgatisim një kallzim penal për këtë KRIM TË TMERRSHËM KUNDËR POPULLIT!

Sepse siç e keni kuptuar tashmë, Lul Soros ka dhënë urdhër prej 16 Shkurtit që për helmimin masiv të protestuesve paqësorë dhe popullsisë civile të mos përgatitet asnjë Dosje apo Raportim Ndërkombëtar e le më të përdorej si shkak edhe për dorëzimin e mandateve! Ndërsa Avokatja e Popullit të Lulit që premtoi se do hetonte në 18 Shkurt në vend të Raportit mbushi Zyrën me postera të komunizmit!!!