Zija Saraçi: “Kënga e Marinarit” dhe madhështia e Moikomit

678
Sigal

Madhështia e Moikomit dhe “Kënga e Marinarit”

Nga Zija Saraçi

Të dashur miqtw e mi! Sot në mëngjes ndahet nga jeta në moshën 71- vjeçare, Studiuesi, Shkrimtari, Filozofi, Doktori i Shkencave, Mjeshtri i Madh, miku im, Moikom Zeqo. Autori i Poezisë së Këngës nostalgjike: “Kënga e Marinarit”.
Me hidhërim të madh në zemër u përcjell ngushëllimet e mia thellësisht të përzemërta familjes, artistëve Durrsakw dhe gjithë Kombit Shqiptar,  për këtë humbje kaq të madhe. Përshëndetje Moikom i dashur! Do ngelesh i paharruar!