Zbulohen datat dhe qytetet, ja ku do të luajë kombëtarja Shqiptare në Europianin 2024

27
Sigal

Zbulohen datat dhe qytetet ku do të luajë kombëtarja Shqiptare në Europianin 2024.

Kombëtarja jonë ra në grupin B, përballë Spanjës, Italisë dhe Kroacisë.

Ndeshjen e parë të grupit do ta zhvillojmë me Italinë më datë 15 qershor në qytetin e Dortmundit.

Ndeshjen e dytë do të përballemi me Kroacinë më 19 qershor në Hamburg.

Ndeshjen e tretë të grupit do të përballemi me Spanjën më 24 qershor në Duseldorf.