Sigal

Zbulohen detajet për policin që kontrollonte parcelat e kanabis.

Mësohet se ai ishte një punonjës i SHÇBA-së në DVP Vlorë dhe është transportuar me helikopter nga Vranishti drejt spitalit të Tiranës.

Mësohet se punonjësi nuk është ndjere mirë nga ana shëndetësore dhe ndaj do transportohet me helikopter për ne spital.

Në raportimet e mëparshme u tha se ishte efektiv i Antidrogës dhe  se ishte rrëzuar në malet e Vranishtit.