Vlorë – Vidhet gjatë natës shkolla 9-vjeçare “4 Heronjtë”

1361
Një ngjarje e shëmtuar ka ndodhur gjatë natës së mbrëmshme në Vlorë. Shkolla

9-vjeçare “4 Heronjtë” e cila ndodhet në qendër të qytetit është vjedhur gjatë natës.

Menjëherë Drejtoria e shkollës ka lajmëruar policinë dhe po bën verifikimin e dokumentave të vjedhura apo pajisjeve te shkollës.

Në vendngjarje ka mbërritir dhe një grup ekspertësh.

Paraprakisht mendohet te jene vjedhur vetëm pajisje elektronike.

Ekspertiza po heton per shenja të grabitësve të cilat mund të kenë mbetur gjatë vjedhjes, për të bërë të mundur dhe identifikimin e tyre.
Sigal