Stresi nga provimet, dy vajza tentojnë t’i japin fund jetës duke pirë medikamente

520
Stresi i akumuluar ga provimet ka bërë që dy vajza të reja të tentojnë t’i japin fund jetës së tyre duke pire medikamente. Dy vajzat, njëra nga Rrogozhina, tjetra nga Tirana janë diktuar nga familjarët, të cilët i kanë dërguar në spital në kohë. Mësohet se 17-vjeçarja nga Rrogozhina është maturante dhe sipas prindërve të aj, ajo kohët e fudnit ishte shumë e strsuar nga provimet që [po afrojnë.

Për të njëjtën arsye edhe një 21-vjeçare në Allias të Tiranës ka tentuar të vrasë veten me medikamente për shkak të strsit të provimit të ekonomisë që kishte për të dhënë. Fatmirësisht të dyja vajzat janë jashtë rrezikut për jetën.