Vidhnin ujin e pijshëm nga rrjeti i Ujësjellësit, disa të shoqëruar

504
Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizimeve në Tiranë njofton se në kuadër të operacionit të përbashkët me Policinë e Shtetit për goditjen e abuzuesve me ujin, janë shoqëruar në polici disa persona. Taks Forca e ngritur pranë UKT, bashkë me policisë bëri të mundur kapjen dhe shoqërimi i disa shtetasve, të cilit ishin administratorë hoteli, sallë dasmash, objekti ndërtimi dhe të një lavazhi. Kjo pasi këta shtetas e vidhnin ujin e pijshëm nga rrjeti i Ujësjellësit duke e përdorur atë për ushtrimin e aktivitetit të tyre privat, gjë e cila përbën shkelje flagrante të ligjit.
Sigal