(VIDEO) Shpërblimi qesharak/ Ja çfarë ka premtuar dhe çfarë deklaroi sot

190

Pasi koronavirusi u përhap edhe në vendin tonë kryeministri Edi Rama deklaroi se do të shpërblente personelin e ugjencave të spitaleve me një bonus prej 1000 euro.

Nderkohë rezulon që ky shpërblim do të jetë prej 5000 lekësh të reja.Në spitalin e Lezhës stafi mjeksor, ka firmousur një peticion ku ka vendosur që këtë shpërblim ta refuzojnë dhe të shkoj në ndihmë të familjeve në nevojë.