VIDEO/ Momentet e panikut kur ra zjarri në spitalin e Durrësit

325

Pamjet e e mëposhtme tregojnë dramën që përjetuan , të sëmurët në spitalin e Durrës, për shkak të zjarrit  që doli linjat elektrike.

Në videon e mëposhtme shfaqen pacientë, mjekë, infermierë dhe familjarë të cilët dalin me shpejtësi nga spitali pasi pavionet u përfshinë nga flakët dhe u mbushën me tym.