Greqi/ Ministria e Mbrojtjes së Qytetarëve: 13 të plagosur në përleshjet në burgjet e Avlona

529
Sigal

Sot në mbrëmje Ministria e Mbrotjes së Qytetarëve me anën e një njoftimi konfirmom se gjatë përleshjes së sotme midis shqiptarve dhe pakistanezve janë plagosur trembëdhjetë të burgosur të cilët janë shtruar në spital.

Njoftimi i Ministrisë së Mbrojtjes së Qytetarëve për incidentet:

“Sot, e Premte, 10 Janar 2020, të burgosurit u përleshën në Objektin e Paraburgimit Special në Avalona, duke rezultuar në dëmtimin e trembëdhjetë (13) të burgosurve. Trembëdhjetë (13) të arrestuar u transferuan në spitalet e Atikës dhe pasi ofruan ndihmën e parë, dymbëdhjetë (12) prej tyre u kthyen në Objektin e Paraburgimit, ndërsa një (1) prej tyre ka të ngjarë të qëndrojë në spital.