Unioni Mbarëkombëtar i Integrimit të Burgosurve Politik të Shqipërisë uron Elez Biberaj: Krenar për ju!

458
Sigal

Unioni Mbarekombetar i Integrimit te Burgosurve dhe Perndjekurve Politik te Shqiperise ka nderin dhe kënaqesin me rastin e emrimit te Elez Biberaj në postin e Drejtorit të përgjithshëm i “Zërit të Amerikës”, i urojm suksese dhe jetë në realizimin e kësaj detyre të larte. Urime dhe shumë krenar për t!  Emë rimi  juaj ishte një gëzim dhe krenari kombëtare per ne antikomunistët qe provuam vuajtjet dhe reprezaljet e diktaturës komunuiste. Juve si shqiptar i madh me zërin tuaj  kumbues e të veçantë nëpërmjet valve të Zërit të Amerikës mbajtët peshë shpresat tona dhe të gjithë shqiptarve që prisnim LIRI. Ne të përndjekurit politike të regjimit komuniste jemi krenar me kontributin tuaj gazetaresk, publicitike, per mesazhet dhe vërtetsinë e ngjarjeve që keni përcjellë në lidhje me qëndresën tonë ndaj diktaturës.

Shqiptarë janë krenarë me të Shejtën Tereze, me shkrimtarin e madh Ismail Kadarene, Tani këtyre personalitetve me përmasa botrore u shtohet dhe Drejtori i Zërit të Amerikës shqiptari Elez Biberaj. Krenari për Ju. Krenari për të gjithë shqiptarët kudo që jane e jetojnë.

Me krahë të lehte, e dalsh faqebardhe.!

Besim NDREGJONI

President i Unionit Mbarekombetar 

Integrimit te Burgosurve dhe Perndjekurve Politik te Shqiperise
Address: Rr. George W. Bush(Godina IIPP)