Tropojë/ Mbyllet votimi, qytetarët nisin protestat para KZAZ

561
Sigal

Qytetarët në Tropojë kanë  protestuar para KZAZ nr 9 në këtë bashki, ku janë vendosur edhe grupet e numërimit të votave.

E ndërsa proçesi i votimit është mbyllur pa probleme dhe materialet zgjedhore jane transportuar drejt KZAZ, qytetarët janë grumbulluar para godinës duke protestuar.

Por sipas raportimeve, protestuesit kanë kërkuar të bllokojnë procesin e numërimit të votave.