Trafik i rënduar në kufirin Kosovë-Shqipëri, nuk mbaron radha e automjeteve

58

Trafik i rënduar është regjistruar në këto momente në kufirin Shqipëri-Kosovë, siç shihet edhe nga fotot e mëposhtme, radha e automjeteve nuk ka fund, ndërkohë që shoejtësia me të cilën lëvizin, është mjaft e vogël.

Dhe kjo, për nga pamundësia për të lëvizur më shpejt.