Tiranë – Vdes në QSUT 78-vjeçari i dënuar për vrasje

729
Një 78-vjeçar i dënuar ka ndërruar jetë në QSUT. Sipas informacioneve Nebi Ajazi me banim në Dibër vdiq rreth orës 11:00.

Ajazi ishte i dënuar me 18 vjet burg për veprën penale të vrasjes.

“Ora 11:00, në QSUT, ka vdekur shtetasi Nebi Ajazi, 78 vjeç, banues në Lurë, Dibër, i dënuar për veprën penale “Vrasje”, me 18 vjet burg, ku i kishin mbetur për të vuajtur dhe 7 vjet e 3 muaj burg, ardhur nga spitali i burgut para një jave. Po kryen veprimet.”
Sigal