Spitali Korçë 70 mln lekë abuzim me fondet, paditen 4 ish-drejtues

844

KORCË – 70 milionë lekë abuzim me fondet është zbuluar në spitalin Rajonal të Korçës.

Ky fakt është konstatuar nga Kontrolli i Lartë i Shtetit, autoritet i cili këtë të mërkurë laëëzoi në prokurori katër ish-drejtues dhe punonjës të këtij spitali për abuzimet me fondet.

Shpërdorimi i vlerës së madhe të parave është bërë gjatë periudhës 2010-2014.

Mësohet se të paditurit në Prokurori nga KLSH, janë:
Ylli Qirinxhi
Artan Buzo
Riza Ashimi
Mishel Papakozma
Dhe disa vartës të tyre